Έπιασε δουλειά ο Καλογιάννης

Ο Σπύρος Καλογιάννης επέστρεψε στη λίγκα. Ραντεβού με Super League την Παρασκευή (25/11).

Η Football League δεν χρειαζόταν να περιμένει το ΔΣ για να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία γνώριζαν ότι δεν επρόκειτο να εμφανιστεί κανείς ως υποψήφιος πρόεδρος, γι' αυτό και δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στο σχετικό δελτίο Τύπου. Αντίθετα, οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Σπύρου Καλογιάννη.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της διοργανώτριας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, βρέθηκε από το πρωί της Τρίτης (22/11) στα γραφεία της Ένωσης και έπιασε δουλειά ως «αμισθί ειδικός σύμβουλος», όπως ανακοινώθηκε. Ο Καλογιάννης ενημερώθηκε από τους αντιπροέδρους της λίγκας σχετικά με το ύψος των χρεών όπως και για τις χαμένες ρυθμίσεις με ΙΚΑ και Εφορία.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί στους υπαλλήλους η απόφαση για εκ περιτροπής εργασία, που σημαίνει μείωση 50% του μισθού τους. Την Τρίτη (22/11), πάντως, το υπαλληλικό προσωπικό δεν πραγματοποίησε συνέλευση για να αποφασίσει αν και πώς θα αντιδράσει, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει την Τετάρτη (23/11).

Σε ό,τι αφορά στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Football League και Super League, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών την Παρασκευή (25/11), ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να υπάρξει σημείο επαφής.

Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep