Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ΔΣ ο Στέλιος Σφακιανάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Football League. Αντιπρόεδρος ο Λεουτσάκος.

Το σενάριο που ήθελε τον Στέλιο Σφακιανάκη να παραιτείται από την προεδρία της Football League επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Συγκεκριμένα, 20 λεπτά μετά την έναρξη του ΔΣ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο, τρεις μήνες έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του (είχε εκλεγεί στις 15 Ιουλίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ένας από τους λόγους της παραίτησης του Στέλιου Σφακιανάκη έχει να κάνει με τα χρέη της διοργανώτριας αρχής. Και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η επόμενη μέρα, δηλαδή αν αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα η 5μελής επιτροπή. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παραιτήθηκε και ο β' αντιπρόεδρος, Άρης Λυχναράς. 

Σε ό,τι αφορά στον διάδοχο του Αντώνη Ρέλλα στη θέση του α' αντιπροέδρου, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού. Αυτός προεδρεύει αυτή τη στιγμή μετά την αποχώρηση του Σφακιανάκη και θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Last modified onΔευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 14:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep