Σέντρα χωρίς πιστοποιητικά!

Απορίες προκαλεί το γεγονός ότι η Football League ανακοίνωσε έναρξη τη στιγμή που 13 ΠΑΕ δεν έχουν πιστοποιητικό!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σκοπεύει να ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ομάδες να μπουν στο γήπεδο το διήμερο 22,23 Οκτωβρίου. Ωστόσο, προκαλεί πολλά ερωτήματα πώς μπορεί να ορίσει αγώνες τη στιγμή που οι 13 από τις 18 ομάδες δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής! Την περσινή σεζόν, άλλωστε, ακόμα και όταν δύο ΠΑΕ πήραν πιστοποιητικά ημέρα Πέμπτη, οι αγώνες τους δεν ορίστηκαν! Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ.

Την περσινή σεζόν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν... κολοβή. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή δεν ορίστηκαν για την πρεμιέρα της 25ης Σεπτεμβρίου, γιατί στην ομάδα των Σερρών δόθηκε προθεσμία ως 01/10 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, ενώ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή προθεσμία έως 01/10 για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής. Την 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, τόσο τα Λιοντάρια, όσο και οι Αχαιοί πήραν πιστοποιητικά, όμως η λίγκα με ανακοίνωση που είχε εκδόσει στις 28 Σεπτεμβρίου είχε κάνει γνωστό ότι και των δύο οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική οδηγούνταν σε αναβολή!

Τώρα, πώς τα δεδομένα άλλαξαν φέτος και η Football League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας με μόλις πέντε πιστοποιητικά συμμετοχής, μόνο η ίδια μπορεί να το απαντήσει! Υπενθυμίζεται ότι έχουν πιστοποιητικό οι ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Σπάρτη, Αχαρναϊκός και Πανθρακικός. Αν ισχύει ό,τι και πέρυσι, ακόμα και 13 πιστοποιητικά να χορηγήσει η ΕΕΑ την Πέμπτη (20/10), τα ματς δεν μπορούν να διεξαχθούν!

Last modified onΤετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 17:14

1 comment

  • FILATHLOS FOOTBALL LEAGUE
    FILATHLOS FOOTBALL LEAGUE Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 21:06 Comment Link

    ΟΣΟΙ Η ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE EIMΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Η ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ. ΗΔΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΟΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ¨ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ [ΠΡΩΤΑΘ΄ΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΕΞΥΠΝΩΝ" ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep