Η ασφάλεια των παικτών

Πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών έβγαλε η διοργανώτρια αρχή. Πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών έβγαλε η διοργανώτρια αρχή.

Η Football League προχώρησε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. 

Στην ανακοίνωση διαγωνισμού για την ασφάλεια που θα καλύψει τους ποδοσφαιριστές στο ερχόμενο πρωτάθλημα προχώρησε η Football League και θα δεχθεί προσφορές από κάθε ενδιαφερόμενο που έχεις τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αναλυτικά τα στοιχεία της πρόσκλησης:

 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017 και των προστατευόμενων μελών τους

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Football League»), που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, προσκαλεί κάθε νόμιμα λειτουργούσα ασφαλιστική εταιρία και φυσικά πρόσωπα-αποκλειστικούς συνεργάτες τους που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να συμμετάσχουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Football League αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 καθώς και των προστατευόμενων μελών τους.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 10η Αυγούστου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386363, 364, 384).

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ένωσης (κ. Μαρία Ντόλκου, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 τηλ. 210 3386374, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η παρούσα θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα Ημερησία.

Αθήνα 29 Ιουλίου 2016 Ο Πρόεδρος Στέλιος Θ. Σφακιανάκης

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep