Ρέλλας, Λυχναράς αντιπρόεδροι

Αποσύρθηκαν από τη διαδικασία εκλογής αντιπροέδρων οι Γιαννόπουλος, Λεβεντογιάννης, Χατζηιωάννου.

Το πρώτο συμβούλιο της Football League με πρόεδρο τον Στέλιο Σφακιανάκη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (20/07) στη Football League, προκειμένου να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροέδρων. Ωστόσο, οι υποψηφιότητες από 5 έγιναν... 2, αφού αποσύρθηκαν πριν τη διαδικασία οι Βαγγέλης Χατζηιωάννου (Αγροτικός Αστέρας), Αντώνης Λεβεντογιάννης (Απόλλων) και Παναγιώτης Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκός). Το flnews, έδωσε το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Έτσι, στι εκλογές κατέβηκαν οι Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιαλείου και Άρης Λυχναράς του Κισσαμικού. Α' αντιπρόεδρος εξελέγη ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιαλείου με 8 ψήφους, β' αντιπρόεδρος ο εκπρόσωπος του Κισσαμικού με 4 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά. Στην ψηφοφορία μετείχε ακόμα ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Στέλιος Σφακιανάκης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης.

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Αγροτικός Αστέρας, ΟΦΗ, Αιγινιακός, Σπάρτη, Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός, Πανσερραϊκός, Λαμία και Παναιγιάλειος.

* Η διοργανώτρια έστειλε στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 02:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep