Επικύρωση την... άλλη εβδομάδα!

Η Παναχαϊκή μπλοκάρε την επικύρωση παρότι η υπόθεσή της ήταν η μόνη που εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων. Ξεκινά με -2 ο Αχαρναϊκός!

Για την Παρασκευή (08/07) είχε προγραμματίσει η Football League την επικύρωση της βαθμολογίας. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα είχαν εκδοθεί αποφάσεις από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Και όπως αποκαλύπτει το flnews, αυτό δεν θα συμβεί, αφού την όλη διαδικασία μπλοκάρει η Παναχαϊκή παρότι η υπόθεσή της ήταν η μόνη που εκδικάστηκε στην Επιτροπή Εφέσεων την Τετάρτη (06/07)! Το flnews ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Εφέσεων και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η Επιτροπή είχε προγραμματίσει να εκδικάσει τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΕΛ (πρόστιμο 8.250 ευρώ από αγώνα Κυπέλλου), Παναχαϊκής (αφαίρεση 12 βαθμών λόγω ανάκλησης πιστοποιητικού), Αχαρναϊκού (πρόστιμο, μηδενισμός, αφαίρεση τριών βαθμών και ακόμα δύο από το προσεχές πρωτάθλημα) και Πανελευσινιακού (απορρίφθηκε η ένστασή της κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό). Φυσικά, για τις δύο τελευταίες ποινές ανακοίνωση - παρά τις αποφάσεις - δεν υπήρξε ποτέ, όπως σας ενημέρωσε την Τρίτη (05/07) το flnews.

Πώς, λοιπόν, οι Αχαιοί μπλόκαραν την επικύρωση; Ο νομικός, Δημήτρης Καρπετόπουλος ανέπτυξε την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ και ζήτησε να εξαφανιστεί η ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών. Ωστόσο, πήρε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος έως τη Δευτέρα (11/07). Ο δικαστής ενημερώθηκε σχετικά με την επιδίωξη της διοργανώτριας να επικυρώσει την Παρασκευή (08/07), του ζήτησε αν μπορεί να καταθέσει το υπόμνημα την Πέμπτη (07/07), αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Απόφαση, λοιπόν, δεν πρόκειται να έχει εκδοθεί αυτή την εβδομάδα και υποχρεωτικά το προγραμματισμένο για την Παρασκευή (08/07) συμβούλιο μετατίθεται για την προσεχή εβδομάδα.

Όσο για τον Αχαρναϊκό; Δικάστηκε... ερήμην! Και αυτό γιατί απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα αναβολής που μετέφερε ο Καρπετόπουλος για τον συνάδελφό του, Αργύρη Λίβα. Όπως ανέφερε η έδρα: «Από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να χορηγήσουμε αναβολή για κανένα λόγο. Ούτως ή άλλως είμαστε αναγκασμένοι να δικάζουμε και τον Αύγουστο υποθέσεις από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Αυτό σημαίνει ότι η ποινή για την ομάδα του Μενιδίου θα μείνει ως έχει και την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με -2 βαθμούς!

Σε ό,τι αφορά στην ένσταση της Ελευσίνας, οι Σταχυοφόροι παραιτήθηκαν αυτής, αφού έχουν παραμείνει στην κατηγορία, ενώ είχαν και την ενημέρωση πως ο Αχαρναϊκός θα ζητούσε αναβολή και δεν είχαν καταθέσει το σχετικό παράβολο.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Νοέμβριος 2016 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep