Συμβούλιο για... Παναχαϊκή

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ΔΣ με θέμα την Παναχαϊκή και τις αδειοδοτήσεις.

Νέο συμβούλιο θα έχει την Πέμπτη (07/04) η Football League, προκειμένου να συζητήσει το θέμα της Παναχαϊκής και αυτό των αδειοδοτήσεων. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι στην ατζέντα δεν υπάρχει πουθενά η ενεργοποίηση ποινών για τις ΠΑΕ που δεν πληρούν τα κριτήρια του 3ου σταδίου επιτήρησης, όπως και αυτό των αρχαιρεσιών για την εκλογή αντιπροέδρου έπειτα από την παραίτηση του Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση:

«Συνεδριάζει την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00’ το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE , με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Αγωνιστικά Θέματα ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2.- Συζήτηση με Ε.Π.Ο. για θέμα αδειοδοτήσεων
3.- Διάφορα Θέματα»

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:41

1 comment

  • ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ
    ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 17:11 Comment Link

    Μα πώς θέλετε να υπάρξει στην ατζέντα ως θέμα "Ενεργοποίηση ποινών" όσον αφορά ομάδες που ΔΕΝ πληρούν τα κριτήρια του 3-ου σταδίου επιτήρησης, όταν έχουμε απέναντί μας τα ψηφαλάκια μετά από λίγο; Τι πιστεύετε εσείς ακόμη που διερωτάσθε, μήπως οι Νόμοι ψηφίζονται για να εφαρμόζονται; Ασφαλώς δεν έχετε καταλάβει, ότι απλά οι Νόμοι ψηφίζονται, για να έχουμε να λέμε και να λένε, ότι υπάρχει Νόμος, ασχέτωςάν δεν εφαρμόζεται, ή εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Όμως όταν ένας Νόμος δεν εφαρμόζεται, ελέγχθη ποτέ από τα καθ΄΄υλην αρμόδια προς τούτο όργανα [Εισαγγελία κλπ] αυτός που παρανόμησε όσο αφορά την μή τήρηση-εφαρμογή του; Δέν έχετε αντιληφθεί, ότι δεν ζείτε πλέον στην Ελλάδα, αλλά στο Ελλαδιστάν, όπου ο ισχυρός γίνεται ισχυρότερος και ο αδύναμος πεθαίνει κάτω από τη μπότα του ισχυρού; Αυτό δεν λέγεται Δημοκρατία άλλωστε; Όσον αφορά για το θέμα αρχαιρεσιών αναπλήρωσης της θέσης του Αντιπροέδρου στη football, μετά την παραίτηση του κ. ΚΟΥΓΙΑ, αυτή θε γίνει εν ευθέτω χρόνω και όταν "χρειαστεί" ????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep