Παραίτησαν τον Κούγια!

Ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από τη θέση του α' αντιπροέδρου της Football League.

Γρήγορα αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας στο ΔΣ της Football League την Τετάρτη (23/03). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ παραιτήθηκε από τη θέση του α' αντιπροέδρου της διοργανώτριας αρχής, ενώ ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να ορίσει και άλλον εκπρόσωπο της θεσσαλικής ομάδας στα συμβούλια, ορίζοντας τον Ανδρέα Λιόντο!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι εκτος του Απόλλωνα Σμύρνης πρόταση μομφής κατά του Κούγια κατάθεσαν και άλλες ΠΑΕ. Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι για να τεθεί σε συζήτηση και κατ' επέκταση σε ψηφοφορία το θέμα, θα πρέπει οι ΠΑΕ που καταθέτουν την πρόταση να συμπληρώνουν τα 3/4 των μελών. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ακόμα και αν μόνο ο Απόλλων Σμύρνης εμμείνει στην κίνησή του αυτή, τότε ο ίδιος θα παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει, κάτι που έκανε και αποχώρησε!

Η πλευρά του Απόλλωνα ήταν έντονα δυσαρεστημένη, γιατί το θέμα της πρότασης μομφής είχε τεθεί και στο συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά συζητήθηκε επιφανειακά. Εκτός αυτού, κινήθηκαν διαδικασίες για να διαπιστωθεί ποιες ΠΑΕ μετέχουν νόμιμα στο πρωτάθλημα και ποιες όχι, ενώ μεταφέρθηκε στο επόμενο ΔΣ η ενεργοποίηση του -3 σε Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο. Κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα αποφασίστηκε, τέλος, να σταλεί αίτημα εξαίρεσης του Πρωτοδίκη, Ελευθέριου Βόμβα από τις υποθέσεις της Football League. Σε ό,τι αφορά στους Αχαιούς, με ψήφους 9-5 αποφασίστηκε να μην ορίζονται τα παιχνίδια της μέχρι να βγάλει απόφαση ο αθλητικός δικαστής

Το flnews βρέθηκε στα γραφεία της Football League και με νεότερο ρεπορτάζ θα σας ενημερώσει για όσα συζητήθηκαν στο επεισοδιακό ΔΣ.

Η Football League ανακοίνωσε για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (23/3):

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE παραιτήθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας κος Αλέξιος Κούγιας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην ορίζονται οι αγώνες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 έως την έκδοση απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου. Τέλος, οι ομάδες Νέων των ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποβάλλονται από το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015-2016».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 18:41

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 22:12 Comment Link

    ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΟΡΟΥΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ. ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ [ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ;], ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ, Η ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΝΑ; ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΘΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep