Οριστικά με 18!

Το αίτημα των δευτεραθλητών για μπαράζ απορρίφθηκε από την Εφέσεων.

Οριστικά με 18 ομάδες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Football League. Οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός) ζήτησαν την επανεξέταση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων, αυτή εκδικάστηκε την Παρασκευή (28/08) το πρωί και τελικά λίγες ώρες μετά απορρίφθηκε για δεύτερη φορά.

Με αυτό τον τρόπο διαψεύστηκαν τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει και μιλούσαν για βέβαιη δικαίωση των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θα συνεχίσουν στη Γ' Εθνική. Έτσι, την Τετάρτη (02/09) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League θα γίνει με 18 ομάδες.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείαςτων σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep