Κόρινθο... ξανά η Παναχαϊκή

Η Football League όρισε στην Κόρινθο τον αγώνα Παναχαϊκή - Απόλλων.

Ο Δήμος Πατρέων απάντησε στη διοργανώτρια αρχή ότι δεν κάνει αποδεκτό το αίτημα παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Παναχαϊκή και έτσι η ομάδα της Πάτρας θα παίξει ξανά στην Κόρινθο. Συγκεκριμένα, η Football League όρισε τον αγώνα της Τετάρτης (20/05) με τον Απόλλωνα στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κοκκινόμαυροι» είχαν παίξει στο συγκεκριμένο στάδιο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου μεταξύ... συγγενών και φίλων.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σχετικά:

Με αφορμή το γεγονός του ορισμού από τη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play offs της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που διεξήχθη την Τετάρτη 13-05-2015 και του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ημέρας των play off μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20-05-2015, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 χρησιμοποίησε ως κύρια έδρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, καθώς και για την 1η αγωνιστικής ημέρα των play off τo ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, με παραχωρητήριο το οποίο ανανεωνόταν οσάκις για κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005.

Σε συνέχεια των ανωτέρω η FOOTBALL LEAGUE απέστειλε την 14-05-2015 έγγραφο προς το ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ για την παραχώρηση του ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ως μόνιμη έδρα και έλαβε αρνητική απάντηση ως προς τη χρήση αυτού.

Ως εκ τούτου η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ εξήντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια για τον ορισμό του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ημέρας των play off, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ σύμφωνα με το παραχωρητήριο που έχει ήδη αποσταλεί στη Διοργανώτρια».

Last modified onΔευτέρα, 18 Μάιος 2015 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep