Logo
Print this page

«Ζητήσαμε όλοι Καυτανζόγλειο»

Αιγινιακός, Ηρακλής και Αστυνομία ζήτησαν να διεξαχθεί το ματς στο Καυτανζόγλειο, αλλά...

Η απαγόρευση οργανωμένης, ακόμα και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Ηρακλή στο Αιγίνιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis, τόσο ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, όσο και ο γενικός διευθυντής του Γηραιού, Γιώργος Μπέζας τόνισαν ότι ζήτησαν να γίνει το ματς στο Καυτανζόγλειο, αλλά η διοργανώτρια αρνήθηκε.

«Έχουμε καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό αίτημα, όπως και η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ότι το γήπεδο του Αιγινίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια όπως αυτό με τον Ηρακλή», είπε αρχικά ο Νιώπας και συνέχισε: «Ζητήσαμε να γίνει το παιχνίδι στη δεύτερη έδρα που έχουμε δηλώσει, το Καυτανζόγλειο, αλλά απορρίφθηκε. Αναγκαστικά μας στέλνουν στο Αιγίνιο. Είδαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Ηρακλή ότι λόγω προσέλευσης υπήρχε πρόβλημα χωρητικότητας. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά η διοργανώτρια δεν το επέτρεψε.

Και ποιος δεν θα ήθελε κόσμο στο γήπεδο; Εμένα με ενδιαφέρει να κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Ο κόσμος του Ηρακλή γνωρίζει ότι εμείς ήμασταν από την αρχή κάθετοι να μην γίνει το ματς στο Αιγίνιο. Ο Αιγινιακός δεν είχε ποτέ έδρα και θα μας βόλευε να γινόταν το ματς σε άλλο γήπεδο».

Ο Μπέζας είπε: «Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Έχει σταλεί έγγραφο στη διοργανώτρια, αλλά θεωρούν ότι δεν θα υπάρχει ισονομία και ας έχουν δεχτεί ως δεύτερη έδρα του Αιγινιακού το Καυτανζόγλειο. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αιγινιακού και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Είδαν πόσο άψογη ήταν η συμπεριφορά των οπαδών μας. Προσπάθησαν για μία λύση, αλλά ο Υφυπουργός αποφάσισε να απαγορεύσει τη μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση. Εμείς, βέβαια, δεν μπορούμε να αποτρέψουμε κανέναν από το να πάει στο γήπεδο. Να γνωρίζετε πως τα έξοδα για τον Αιγινιακό θα ήταν περισσότερα αν το ματς γινόταν στο Καυτανζόγλειο».

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 01:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr