Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Αβλεψία της Football League»

Ποια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε ο Πανηλειακός στην εκδίκαση της ένστασης του Βύζαντα.

Το flnews.gr ήταν το μοναδικό μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση της ένστασης του Βύζαντα Μεγάρων κατά του Πανηλειακού το πρωί της Πέμπτης (31/10) στον αθλητικό δικαστή και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν από τους νομικούς εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ σχετικά με την αντικανονική συμμετοχή του Δημήτρη Μαρτίνου στο παιχνίδι της πρεμιέρας...

Ο δικηγόρος του Βύζαντα, Ευάγγελος Γκιγκιλίνης σημείωσε ότι στο άρθρο 27 παρ.2 του ΚΑΠ αναφέρεται πως οι ΠΑΕ οφείλουν να ενημερώνονται για τους τιμωρημένους από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής και τόνισε πως ο Πανηλειακός όφειλε να ρωτήσει και να ενημερωθεί. Από την πλευρά του ο Αργύρης Λίβας είπε: «Κύριε πρόεδρε, ακόμα και αν ένας ποδοσφαιριστής είναι τιμωρημένος, φύγει για σπουδές δύο χρόνια και επιστρέψει, η τιμωρία του εξακολουθεί να ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής δεν έπρεπε να αγωνιστεί και η ποινή του είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας».

Ωστόσο, ο Βασίλης Γκαγκάτσης που εκπρόσωπησε την ομάδα του Πύργου μαζί με τον Χάρη Γρηγορίου ανέφερε:

«Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αναφέρει πουθενά ότι οι ΠΑΕ υποχρεούνται να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας. Αν ανέφερε κάτι τέτοιο δεν υπήρχε λόγος να έρθουμε εδώ. Η Football League κοινοποιεί πάντα τις αποφάσεις σε όλες τις ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα των ποινών τα κοινοποίησε στις 5 Σεπτεμβρίου σε 24 ΠΑΕ της κατηγορίας, όμως όχι στις 4 που προβιβάστηκαν δικαστικά, δηλαδή στον Πανηλειακό, τη Ζάκυνθο, τον Βατανιακό και τη Γλυφάδα. Εμάς μας έστειλε το ποινολόγιο της Γ' Εθνικής, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Καζνέτση «κουβαλούσε» τιμωρία από τη Γλυφάδα και δεν τον χρησιμοποιήσαμε.

Ο Πανηλειακός έλαβε γνώση του ποινολογίου της Β' Εθνικής μετά το ματς και γι' αυτό δηλώσαμε τον Μαρτίνο στη 2η και 3η αγωνιστική. Δεν ξέρω αν στη Football League μας θεωρούσαν ομάδα Γ' Εθνικής. Μπορεί να έγινε από αβλεψία ή εκ παραδρομής όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Καμία προκήρυξη και καμία διάταξη δεν υποχρεωνουν τις ομάδες να ενημερώνονται από το σάιτ για τις ποινές. Εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα για την ποινή».

Ο αθλητικός δικαστής έδωσε διορία στις εμπλεκόμενες πλευρές να προσκομίσουν υπομνήματα έως την Τετάρτη (06/11), κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλομετόχου του Βύζαντα, Κώστα Κοσσυβάκη. Ο ίδιος ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής να... σεβαστεί τα λεγόμενά του πριν από δύο εβδομάδες, όταν είχε πει ότι δεν θα ζητήσει υπομνήματα, με τον δεύτερο να τον διώχνει από την αίθουσα.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep