Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η νέα Football League

Ελπίδες ανόδου για τον Πλατανιά και την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

 

Έπειτα από την χορήγηση πιστοποιητικών στις ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας, ΑΕΛ και Πανσερραϊκό και με δεδομένο ότι δύο εξ αυτών θα προβιβαστούν στη Super League, το τοπίο στη Football League άρχισε να ξεκαθαρίζει. Η διοργανώτρια αρχή, λοιπόν, καλείται να προσθέσει στις 14 ΠΑΕ 4 ακόμα για να οριστικοποιηθεί ο κορμός της κατηγορίας.

 

Οι σίγουρες ομάδες που θα βρεθούν στην αφετηρία της Football League είναι οι: Θρασύβουλος, Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός, Εθνικός Αστέρας, Καλλιθέα, Πιερικός, Βέροια, Διαγόρας, ΑΕΛ Καλλονής, Βύζας Μεγάρων, Αναγέννηση Επανομής, Παναχαϊκή και δύο εκ των Πανσερραϊκού, ΑΕΛ – Δόξας Δράμας, Λεβαδειακού. Βέβαιη είναι η άνοδος των Ηρακλή Ψαχνών, Φωκικού Άμφισσας, ενώ αν το ένα ζευγάρι που διεκδικεί προβιβασμό στη Super League, τελικά ανέβει, αυτόματα θα δοθούν ελπίδες συμμετοχής στις αμέσως επόμενες ομάδες της 3ης τη τάξει κατηγορίας, δηλαδή στον Πλατανιά Χανίων και την Αναγέννηση Γιαννιτσών!

 

Για να γίνει, βέβαια, η κλήρωση θα πρέπει πρώτα να συσταθεί σε σώμα το ΔΣ της διοργανώτριας. Εξάλλου, ο ένας αντιπρόεδρος (Γιώργος Χριστοβασίλης) προβιβάστηκε στη Super League και ο άλλος (Νίκος Πηρούνιας) διώκεται, ενώ η ομάδα του υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική… Έτσι, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ και ακολούθως θα γίνει η κλήρωση. Σε αυτή, λοιπόν, για τις ΠΑΕ που διώκονται θα υπάρχει η υποσημείωση ότι σε περίπτωση που τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις, τότε αν χρειαστεί θα αντικατασταθούν από ομάδες της μικρότερης κατηγορίας…

 

Σχετικά με τις ομάδες που θα κληθούν να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι βέβαιο ότι θα δοθεί μία παράταση για να ενισχυθούν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

 

Last modified onΔευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep