Στον «αέρα» ο Καμπανιακός!

Ούτε εγγυητική προσκόμισε, ούτε Μ.Κ. κατέθεσε η νεοφώτιστη σύμφωνα με την ΕΕΑ. Πήραν πιστοποιητικό Αιολικός, Τηλυκράτης, Γιούχτας.

Νέο ερώτημα προστέθηκε στη Super League 2 σε ό,τι αφορά στις συμμετέχουσες ομάδες και, μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα! Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Καμπανιακό, γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, δεν προσκόμισε εγγυητική, ούτε κατέθεσε μετοχικό κεφάλαιο!

Το πόρισμα της ΕΕΑ θα πάει στον αθλητικό δικαστή και εκείνος θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Ωστόσο, με αυτά τα δεδομένα η λίγκα θα πρέπει να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα, ώστε το προγραμματισμένο για την Κυριακή (24/09) ματς με την ΑΕΛ να μην διεξαχθεί!

Αντίθετα, πέρασαν τη διαδικασία οι ΠΑΕ Αιολικός, Τηλυκράτης και Γιούχτας, ενώ αναβλήθηκε αορίστως η αίτηση του Αντόνιο Ροχάνο για κατάπτωση της εγγυητικής της Νίκης Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας ενημέρωσε ότι: «Είναι κάτι για το οποίο είμαστε ενήμεροι εδώ και καιρό. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ της διοίκησης μας και του παίκτη και δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας. Είναι καθαρά διαδικαστικό».

Το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ:

Αίτηση του αθλητή Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο (Antonio Raul Rojano) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ “Η ΝΙΚΗ” 1924. ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ, λόγω και μη προσκόμισης, εγγυητικής επιστολής και μη κατάθεσης μετοχικού κεφαλαίου.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:
ΠΑΕ ΑΙΟΛΙΚΟΣ
ΠΑΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ Α.Ο. ΑΡΧΑΝΩΝ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2023 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep