Δεν ξεκινά η SL2!

Απέσυρε την πρόταση επιστροφής στο γήπεδο η Super League 2. Ζητήθηκε η παραίτηση Λεουτσάκου!

Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις ήταν αυτό της Τετάρτης (22/02) στη Super League 2. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να αποσύρει την πρόταση περί επιστροφής στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να παραμένει σε αναστολή!

Ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων υποστήριξε ότι μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα (150 χιλιάδες για κάθε ομάδα) στη λίγκα, με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία της SL2 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Παραίτηση, φυσικά, δεν υπήρξε, αλλά αν ο πρόεδρος των Χανίων φέρει το ποσό αυτό, υπήρξε η δέσμευση για αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της διοργανώτριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Επιτροπή που θα αναλάβει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με τον Λευτέρη Αυγενάκη συνθέτουν με επικεφαλής τα Χανιά του Ροκάκη (πληροφορίες τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία) και οι Καλλιθέα (Τσιολέκας), Αναγέννηση Καρδίτσας (Παπαδημητρίου), Αιγάλεω (Παλτόγλου), Νίκη Βόλου (Παπακωνσταντίνου).

Όπως είναι εμφανές, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η όλη εμπλοκή στο θέμα της επιχορήγησης από το Στοίχημα έγινε στο πλαίσιο σχεδίου για αλλαγή στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας. Εξάλλου, για την πρόταση μομφής απαιτούνταν πλειοψηφία 3/4, η οποία δεν συγκεντρωνόταν. Υπενθυμίζεται ότι ο Λεουτσάκος είχε αναλάβει την προεδρία πριν από 6 χρόνια (Φεβρουάριος 2017).

Εάν ο Ροκάκης φέρει τα χρήματα που υποσχέθηκε, τότε ο Λεουτσάκος είπε ότι θα παραιτηθεί και πιθανόν να έχουμε επιστροφή στη δράση το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.

Περισσότερα σε λίγο...

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep