«Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!»

Η Super League 2 αφιερώνει την 4η αγωνιστική στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 με τις συχνές της δράσεις δείχνει πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά ζητήματα. Έτσι, αφιερώνει την 4η αγωνιστική στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Εξάλλου, η 25η Νοεμβρίου είναι η διεθνής ημέρα που αναδεικνύει ένα θέμα που έχει λάβει παγκόσμια διάσταση. Αναλυτικά:

«Η 4η αγωνιστική Betsson SL2 αφιερωμένη στην Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο!

Η 4η αγωνιστική είναι αφιερωμένη σε εσένα. Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 11:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep