Μία ενεργοποίηση, δύο επιβολές για Ηρόδοτο

Αναμενόμενες αποφάσεις από το Διαιτητικό Δικαστήριο για Ηρόδοτο και Απόλλωνα Λάρισας.

Στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών έφτασε η προσφυγή του Αντώνη Αποστολάκη κατά του Ηροδότου, ενώ σε αυτό της επιβολής οι υποθέσεις των Τίμου Λουτριώτη, Κώστα Γεωργακόπουλου. Όπως είχε ενημερώσει το FL News στις 28 Σεπτεμβρίου, οι Κρητικοί είχαν δικαστεί ερήμην στο Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο εξέδωσε τις αποφάσεις του την Τρίτη (03/10). Επιβεβαιώθηκε, εξάλλου, το ρεπορτάζ και για την εξόφληση του Ευρυπίδη Γιάκου από πλευράς Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αντωνίου Αποστολάκη. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αντωνίου Αποστολάκη, του ποσοστού 50% του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 377/2005 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Λουτριώτη. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Τιμόθεου Λουτριώτη, του συνολικού ποσού των 5.859,74 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 310/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, του συνολικού ποσού των 4.219,97 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 311/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Θεωρεί καταργημένη τη δίκη επί της από 13.9.2022 αίτησης του Ευριπίδη Γιάκου κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, λόγω παραίτησής του από το δικόγραφο».

Last modified onΔευτέρα, 03 Οκτώβριος 2022 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep