«Διανέμεται το μπόνους της ΕΡΤ»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ, η Super League 2 θα συνεδριάσει την Πέμπτη (01/09) με θέμα μεταξύ άλλων τη διανομή του μπόνους κατάταξης.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ολοκληρωθεί από τον Μάιο, αλλά η ΕΡΤ δεν έχει μοιράσει ακόμα το μπόνους κατάταξης. Βάσει των όσων, πάντως, αναφέρθηκαν τη Δευτέρα (29/08) στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ, την προσεχή εβδομάδα οι ΠΑΕ θα έχουν λάβει το ποσό αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι δικηγόροι Δημήτρης Βαγιάκος, Χάρης Γρηγορίου που εκπροσώπησαν ΠΑΕ της κατηγορίας (θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ του FL News από όλες τις υποθέσεις) υποστήριξαν ότι την Πέμπτη (01/09) θα γίνει ΔΣ στη Super League 2, ώστε να διανεμηθεί το μπόνους κατάταξης.

«Ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει ενημερώσει ότι την Πέμπτη θα υπάρξει ΔΣ στη Super League 2 για να διανεμηθεί το ποσό που δικαιούνται και δεν έχουν λάβει οι ΠΑΕ από την ΕΡΤ», είπαν και συμπλήρωσαν: «Χρειάζονται τρεις, τέσσερις εργάσιμες για να εκταμιευτεί το ποσό, άρα την προσεχή εβδομάδα θα έχει μπει στα ταμεία».

Ο Βαγιάκος που εκπροσώπησε τον Ηρόδοτο σε έξι προσφυγές, είπε και το εξής: «Οι ομάδες ήταν να πάρουν και 250 χιλιάδες από το Στοίχημα τα οποία δεν έλαβαν. Τώρα γίνονται προσπάθειες για να λάβουν από 150 χιλιάδες».

Last modified onΤρίτη, 30 Αύγουστος 2022 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep