«Όχι» της ΕΕΑ σε Ξάνθη, ΠΟΤ Ηρακλή!

Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στους Ακρίτες και στους Κυανόλευκους. Πήραν πιστοποιητικό Καλαμάτα, Θεσπρωτός.

Νέα «όχι» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σε ΠΑΕ της Super League 2. Η ΕΕΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/08) ότι δεν χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΠΑΕ Ξάνθη, ΠΟΤ Ηρακλή (αναφέρεται ως ΠΑΕ Τρίγλια)!

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι η ΕΕΑ θα συντάξει πόρισμα για την Ξάνθη το οποίο θα στείλει στον αθλητικό δικαστή και η ΠΑΕ, εάν κατέβει στο πρωτάθλημα, κινδυνεύει με βαριές «καμπάνες» για κάθε αδίκημα. Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη είχε διαψεύσει ότι οι μετοχές και τα περιουσιακά στοιχεία του Μπιλ Πάπας έχουν δεσμευτεί. Σε ό,τι αφορά στον ΠΟΤ Ηρακλή, η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και στην προσεχή συνεδρίαση θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα νωρίτερα «κόπηκε» και ο Διαγόρας Ρόδου. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον η επίσημη θέση των δύο ομάδων, οι οποίες είχαν αποτύχει και στη διαδικασία αδειοδότησης. Αντίθετα, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό στις ΠΑΕ Καλαμάτα, Θεσπρωτός. Αναλυτικά:

«Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α του ν. 2725/99, όπως ισχύει, στις KΑΕ και ΠΑΕ Super League 2.

SUPER LEAGUE 2

ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ
ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ
ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΧΟΡΗΓΕΙ».

Last modified onΔευτέρα, 29 Αύγουστος 2022 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep