«Ας είναι η τελευταία η Βέροια...»

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος εξέφρασε την ελπίδα την προσεχή σεζόν να προβιβάζονται απευθείας δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Η Βέροια υπερείχε και άξιζε την άνοδο απέναντι στη Λαμία, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Παράλληλα ευχήθηκρ να είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά και τόνισε:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Super League 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Super League 1. Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία. Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περσινή.

Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά».

Συλλυπητήριο για Τσιριμώκο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου άσου, Θαλή Τσιριμώκου και η διοργανώτρια σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Η Super League 2 και ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θαλή Τσιριμώκου για τον αιφνίδιο χαμό του. Η δήλωση του κ. Λεουτσάκου: «Η αθλητική οικογένεια θρηνεί σήμερα τον χαμό ενός σπουδαίου αθλητή, ενός μεγάλου προπονητή, ενός καταπληκτικού ανθρώπου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Last modified onΚυριακή, 19 Ιούνιος 2022 15:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep