Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των «11»!

Οι αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών 11 πρώην ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου απορρίφθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Έρχεται -6 για την ΠΑΕ.

Εάν η Ζάκυνθος είχε πετύχει την παραμονή στην κατηγορία, τότε η ομάδα του Ιονίου θα πανηγύριζε διπλά μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04). Αν και οι Στεργιώτης, Λέκκας είχαν δικαιωθεί στις αιτήσεις ενεργοποίησης ποινών, οι άλλοι 11 (Αντωνίου, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Γραικός, Καμπούρης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Στασινόπουλος, Κουρέλας, Κρολ) είδαν τις αιτήσεις τους να απορρίπτονται!

Η ομάδα του Ιονίου αποφεύγει έτσι την καταβολή 45.471 ευρώ, απόφαση που θεωρείται τελεσίδικη. Υπάρχει, βέβαια, θεωρητικά το ενδεχόμενο οι «11» να καταθέσουν αίτηση αναψηλάφησης, αλλά το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται ούτως ή άλλως.

Αντίθετα, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι από τη Ζάκυνθο θα αφαιρεθούν τη Μεγάλη Πέμπτη (21/04) 6 βαθμοί, καθώς δεν αναμένεται να ικανοποιηθούν οι Λέκκας, Στεργιώτης (πρέπει να τους καταβληθούν 7864 ευρώ) στο πενθήμερο από την κοινοποίηση της απόφασης.

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep