Ένσταση Λεβαδειακού

Αδιάβαστη η Καλαμάτα, πήγε στο παιχνίδι της Βοιωτίας με τις παλιές κάρτες υγείας και κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά και να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο και όσα προβλέπει πήγε... περίπατο στον αγώνα Λεβαδειακού - Καλαμάτας. Η Μαύρη Θύελλα που είχε πολλά κρούσματα κορονοϊού, έπρεπε να προσκομισει τις νέες κάρτες υγείας, καθώς στο άρθρο 3 αναφέρεται ότι: «Σε περίπτωση βεβαιωμένης πρόσφατης λοίμωξης, ο αθλητής θα παραπέμπεται για εκτεταμένο καρδιολογικό και εργαστηριακό έλεγχο και θα εκδίδεται νέα κάρτα υγείας αθλητή, απαραίτητα από ειδικευμένο καρδιολόγο». Ωστόσο, από γκάφα των ανθρώπων της μεσσηνιακής ΠΑΕ προσκομίστηκαν οι παλιές κάρτες υγείας.

Οι Βοιωτοί που διαπίστωσαν το λάθος της Καλαμάτας κατέθεσαν ένσταση και επιδιώκουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Εάν συμβεί αυτό, τότε η διαφορά των δύο ομάδων θα αυξηθεί στους εννέα πόντους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσπάθεια ανόδου της μεσσηνιακής ομάδας. Εξάλλου, ο ΚΑΠ προβλέπει για αντικανονική συμμετοχή εκτός από μηδενισμό και -3β.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Λεβαδειακό, η Καλαμάτα δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση νέων καρτών υγείας για τους νοσήσαντες από κορονοϊό...

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep