Φουλ αιτημάτων επιβολής ποινών!

Στο Διαιτητικό 13 πρώην ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου και τρεις της Ρόδου. Αιτήματα και κατά Τρικάλων, Απόλλωνα Λάρισας, Ηροδότου, Ολυμπιακού Βόλου.

Χριστούγεννα... Διαιτητικού Δικαστηρίου θα είναι τα φετινά για έξι ομάδες της Super League 2. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (21/12) συζητούνται 22 αιτήσεις επιβολής ποινών, εκ των οποίων οι 13 στρέφονται κατά της Ζακύνθου, θεωρώντας τη καθολική διάδοχο της ΠΑΕ που μετείχε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τη σεζόν 2015-16.

Κατά της Ζακύνθου έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών οι Γιάννης Αντωνίου, Σπύρος Αποστόλου, Δημήτρης Βοσνακίδης, Θωμάς Γραικός, Αλέξανδρος Καμπούρης, Κώστας Κυριακίδης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, Δημήτρης Στασινόπουλος, Νίκος Κουρέλας, Καμίλ Κρολ, Σπύρος Στεργιώτης και Νίκος Λέκκας.

Ομοίως στρέφονται κατά της Ρόδου οι Ηλίας Στογιάννης, Αλέξανδρος Βεργώνης, Αλέξανδρος Αρναρέλλης κατά του Απόλλωνα Λάρισας ο Παναγιώτης Γλύκος, κατά του Ολυμπιακού Βόλου ο Έρικ Γουόρντεν και σε βάρος του Ηροδότου ο Αντώνης Αποστολάκης. Εκ νέου συζητείται η αίτηση επιβολής ποινών του Γιώργου Κοκόβα κατά του ΑΟ Τρίκαλα.

Last modified onΤρίτη, 14 Δεκέμβριος 2021 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep