Οφειλές και... τροφεία

Η... ενεργή ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τα «βέλη» προς τη Ρόδο. Το ρεπορτάζ του FL News από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ.

Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (08/11) από την οποία προέκυψε ότι η Δόξα Δράμας παραμένει ενεργή ως ΠΑΕ.

Γιάννης Στάθης κατά Ξάνθης:
Ματαιώθηκε.

Γεράσιμος Βουκελάτος κατά Ολυμπιακού Βόλου:
Ματαιώθηκε.

Βασίλης Κουτσιανικούλης κατά Δόξας Δράμας:
Ο δικηγόρος του, Γιώργος Ζελελίδης υποστήριξε ότι οφείλονται περίπου 12.000 ευρώ.

Δημήτρης Μαυριάς κατά Δόξας Δράμας:
Ο Ζελελίδης έκανε λόγο για οφειλές 9.000 ευρώ. Ζήτησε, μάλιστα, να εκδοθεί απόφαση έως 25/11, γιατί στις 26/11 εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΠΑΕ για κατάπτωση της εγγυητικής.

Τάσος Παγώνης κατά Ρόδου:
Ο Ζελελίδης περιόρισε τις διεκδικήσεις από τις 17.000 στις 9.000 ευρώ, γιατί έγινε καταβολή 8.000 ευρώ από την ΠΑΕ. Η νομικός της Ρόδου, Δόξα Τσαγκαράκη υποστήριξε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό προέβλεπε ότι σε περίπτωση διακοπής ή αναστολής του πρωταθλήματος , αναστέλλεται η υποχρεώση για καταβολή των κονδυλίων δόσεων. Αρνήθηκε ότι οφείλονται δόσεις από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, όπως και το πριμ 5.000 ευρώ, γιατί όπως είπε, η Ρόδος προβιβάστηκε μέσω αναδιάρθρωσης ως 3η.

Ο δικηγόρος του Παγώνη απάντησε: «Η Ρόδος δεν τερμάτισε 3η, αλλά 2η. Αν η ΠΑΕ έκανε πλαστογραφίες και τη... χάιδεψαν με -3 βαθμούς, είναι κάτι διαφορετικό», ενώ για τις δόσεις επικαλέστηκε αποφάσεις της Επιτροπής, με τις οποίες δέχτηκε τις δόσεις ιδιωτικού συμφωνητικού. «10 μήνες ο παίκτης δεν πήρε ένα ευρώ για ενοίκια», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο επιθετικός της Καλλιθέας, Ματθαίος Μαρουκάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ρόδος κατετάγη 2η αγωνιστικά».

Εμάνουελ Μενσά κατά Δόξας Δράμας:
Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Βογιατζάκης υποστήριξε ότι η ΠΑΕ είναι ενεργή και αυτή δεν έχει προχωρήσει σε λύση - εκκαθάριση. Σε ερώτηση πότε ασκήθηκε η προσφυγή, απάντησε ότι αυτό έγινε στις 22/10 και προσκόμισε αντίγραφο από την ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής επιτροπής από την οποία προκύπτει ότι είναι ακόμα ενεργή εταιρεία.

Μανώλης Μπολάκης κατά Δόξας Δράμας:
Ο δικηγόρος του, Γιώργος Καλούδης έκανε λόγο για οφειλές 6.600 ευρώ. Επεσήμανε ακόμα ότι η προσφυγή ασκήθηκε 18/10/21 και μέχρι τώρα στο ΓΕΜΗ δεν υφίσταται ανακοίνωση που να μιλά για λύση εταιρείας.

Βασίλης Αγγελόπουλος κατά Δόξας Δράμας:
Αναφέρθηκε από τον δικηγόρο του, Αντώνη Βογιατζάκη ότι ισχύει ό,τι και στην περίπτωση Μενσά. Πρόσθεσε δε ότι η οριστική σύνθεση της SL2 έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε ποιες ομάδες θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Απόλλων Πόντου κατά Καραϊσκάκη Άρτας (διεκδίκηση τροφείων):
Αναβολή για 6 Δεκεμβρίου έπειτα από αίτημα του Καραϊσκάκη.

ΠΑΕ Ποντίων Ηρακλής κατά Καραϊσκάκη Άρτας (διεκδίκηση τροφείων):
Αναβολή για 6 Δεκεμβρίου έπειτα από αίτημα του Καραϊσκάκη.

Πάρης Μπάμπης κατά Απόλλωνα Λάρισας:
Αναβολή για 6 Δεκεμβρίου έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 07 Απρίλιος 2022 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep