FIFA: «Μεταγραφές τέλος»

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι το σύστημα δεν μπορεί να ανοίξει για τις ομάδες που συνέστησαν ΠΑΕ μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η Δόξα Δράμας στην ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (11/10) επεσήμανε ότι δεν δίνεται παράταση ενίσχυσης, κάτι που ισχύει, βέβαια και για τις ΠΑΕ Καβάλα, Ασπρόπυργος. Ωστόσο, το ίδιο πρόβλημα φαίνεται να έχει και η Ζάκυνθος παρότι την Τρίτη (12/10) δικαιώθηκε στο Διοικητικό Εφετείο.

Όπως γνωμοδότησε η FIFA, απαντώντας στην ΕΠΟ, μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν ακόμα και αν μία ομάδα συνέστησε μόλις τώρα ΠΑΕ. Ο Κανονισμός της ΕΠΟ διαχωρίζει ερασιτέχνες του ιδρυτικού σωματείου και ερασιτέχνες που ανήκουν στη δύναμη μια ΠΑΕ. Μόνο στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να μετατρέψει ερασιτέχνες σε επαγγελματίες και όχι οι ομάδες που διαθέτουν ποδοσφαιριστές μόνο στα ιδρυτικά σωματεία.

Σύμφωνα, πάντως, με τους ανθρώπους της Ζακύνθου, η περίπτωσή της δεν έχει καμία σχέση με Ασπρόπυργο, Καβάλα. Όπως υποστηρίζουν, δεν τους απασχολεί η επιστολή της FIFA και οι ίδιοι θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών.

Last modified onΤρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep