«Παρακαλάμε για 500 ευρώ»

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ, στο πινάκιο της οποίας υπήρχαν 17 προσφυγές.

Ελάχιστες προσφυγές συζητήθηκαν τη Δευτέρα (27/09) ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. ΠΑΕ της Super League 2 ζήτησαν αναβολές, αιτήματα που προκάλεσαν αντιδράσεις σε ορισμένες περιπτώσεις. Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ της συνεδρίασης...

@ Νίκος Καρανίκας (ΑΕΛ): Καταβλήθηκαν άλλες 3.000 ευρώ (έχουν πληρωθεί τα 6/10 της οφειλής) και η ΠΑΕ εξασφάλισε αναβολή για τις 18 Οκτωβρίου.

@ Μάνουελ Στίφλερ (ΑΕΛ): Ομοίως έχουν γίνει καταβολές - Χορηγήθηκε αναβολή για τις 18/10.

@ Στέφαν Τζούριτς (Ολυμπιακός Βόλου): Συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ. Ο δικηγόρος του περιόρισε τις απαιτήσεις του από τις 5.285 ευρώ στις 4.285 ευρώ.

@ Γιώργος Νικλητσιώτης (Ολυμπιακός Βόλου): Συζητήθηκε, επίσης, ερήμην της ΠΑΕ.

@ Νίκος Μπουτζίκος (Ολυμπιακός Βόλου): Ζητήθηκε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα. Το αίτημα έγινε αποδεκτό (18/10), αλλά ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραγκής είχε τονίσει προηγουμένως: «Η ΠΑΕ που ζητά την αναβολή έχει εγγυητική 150 χιλιάδες και Μ.Κ. 350 χιλιάδες. Έχω παρακαλέσει και τον κύριο Τσιμπανάκο και τον κύριο Λίβα να δώσει ένα 500άρικο για να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής στο αίτημα της αναβολής. Αρνούνται και παρουσιάζουν κώλυμα για οφειλές 3.000 ευρώ. Όσες αποφάσεις δεν εκδώσετε μέχρι τις 30/09, εάν είναι στις ΠΑΕ που θα υποβιβαστούν, οι ποδοσφαιριστές δεν θα πληρωθούν».

@ Βάντερσον Κόστα Βιάνα (Δόξα Δράμας): Ο Απόστολος Μπίρδας ζήτησε αναβολή λόγω αδυναμίας παράστασης του νομικού της ΠΑΕ, Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Το αίτημα απορρίφθηκε και η προσφυγή συζητήθηκε.

@ Νίκος Σαμπανίδης (Δόξα Δράμας): Ζητήθηκε αναβολή. Το αίτημα έγινε δεκτό, γιατί έχουν καταβληθεί 400 ευρώ.

@ Μιχάλης Ηλιάδης (Δόξα Δράμας): Και εδώ οι Μαυραετοί ζήτησαν αναβολή. Ο ποδοσφαιριστής δεν συναίνεσε, γιατί έχει ένα υπόλοιπο 4.600 ευρώ και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν έγινε καμία καταβολή όλο το καλοκαίρι. Η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 18/10.

@ Μπρούνο Μπαράνκο (Δόξα Δράμας): Το αίτημα της ΠΑΕ για αναβολή απορρίφθηκε. Η προσφυγή συζητήθηκε.

@ Δημήτρης Ταΐρης (Καλαμάτα): Ματαιώθηκε η συζήτηση λόγω εξόφλησης.

@ Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (Καλαμάτα): Δόθηκε αναβολή για τις 18/10, γιατί έχουν καταβληθεί 5.500 από τις 8.500 ευρώ που οφείλονται.

@ Λόρι Κέρι (Καλαμάτα): Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Βασίλης Φωτεινάκης με επιστολή του ζήτησε αναβολή λόγω προσπάθειας εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Μανώλης Αλαφραγκής διαφώνησε και είπε: «Τρεις μήνες παρακαλάμε. Θα γεννήσουμε τον άλλο μήνα και δεν μας δίνουν 500 ευρώ. Στον Ταΐρη έβαλαν 16.000 ευρώ, στον Γκαλίτσιο 5.500. Τι θα πω στον πελάτη μου; Να πληρώσει το μαιευτήριο σε τρεις μήνες; Παρακαλάω τρεις μήνες να δώσουν 1.000 ευρώ. Δεν έχουν κάνει μία κίνηση. Του οφείλονται 13.000 ευρώ. Αν είχατε συμβόλαιο 15.000 και είχατε λάβει 2.000 ευρώ, θα μπορούσατε να γεννήσετε παιδί;». Δόθηκε αναβολή για τις 18/10.

@ Φώτης Καραγκιολίδης (Πιερικός): Η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 18/10.

@ Βασίλης Αποστολόπουλος (Πιερικός): Ομοίως χορηγήθηκε αναβολή για τις 18 Οκτωβρίου.

@ Θωμάς Βασιλείου (Ασπρόπυργος): Συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ.

@ Χρήστος Γιούσης (Παναχαϊκή): Συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ.

@ Αμέρ Οσμάναγκιτς (Τρίγλια): Δόθηκε αναβολή για τις 18/10.

Last modified onΤρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2021 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep