Σβήσιμο διά... περιφοράς

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα των πλέι άουτ η Super League 2 αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξή της σχετικά με το «σβήσιμο» καρτών.

Την ύστατη ώρα και μάλιστα με συμβούλιο διά... περιφοράς θυμήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοργανώτρια αρχή να διορθώσει την παράλειψή της στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η Super League 2 δεν είχε προβλέψει το «σβήσιμο» καρτών στα πλέι οφ και πλέι άουτ και με έγγραφό της στα μέλη της τα κάλεσε να εγκρίνουν την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του Π.Κ. και του άρθρου 7 παρ.8.

Το σχετικό άρθρο του Π. Κ. αναφέρει:

«Στα play-off και play-out του πρωταθλήματος της Super League 1 δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, αλλά μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί από συμπλήρωση κίτρινων καρτών. To αυτό μπορεί να ισχύσει σε κάθε αγώνα κατάταξης στο τέλος των πρωταθλημάτων, εφόσον προβλέπεται στην οικεία προκήρυξη».

Έτσι, σβήνονται οι κάρτες, όμως όχι και οι ποινές που είχαν προκύψει στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στα πλέι οφ και πλέι άουτ χωρίς κάρτες και δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα δεν έχουν όσοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες ή είχαν αποβληθεί.

Last modified onΔευτέρα, 26 Απρίλιος 2021 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep