Εγγραφές στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης

Στις 7 Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης.

Οι εγγραφές στο Institute of Sports Analysis ξεκίνησαν εν όψει της έναρξης των μαθημάτων στις 7 Οκτωβρίου για την απόκτηση πιστοποίησης στο επάγγελμα του αναλυτή αθλημάτων. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, ξεκινάει για τρίτη συνεχόμενη περίοδο το μοναδικό στα Βαλκάνια, πρόγραμμα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για το «επάγγελμα του μέλλοντος στον αθλητισμό».

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο κύκλο σπουδών στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης, για την απόκτηση πιστοποίησης στο επάγγελμα του αναλυτή αθλημάτων. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 7 Οκτωβρίου.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικών ανάλυσης, όπως η HUDL, SPORTSCODE, INTERPLAY SPORTS,NAC, ONCE, FIELD WIZ, TEST U, InstatScout, το Ινστιτούτο προσφέρει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για το επάγγελμα του αναλυτή αγώνων και διαχείρισης data stats, για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χάντμπολ, το τένις, την υδατοσφαίριση , την ιππασία, το ποδόσφαιρο σάλας, τα αθλήματά του στίβου.

Σε συνεργασία με κορυφαίους προπονητές και αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι σπουδαστές του Ινστιτούτου αποκτούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση για το αποκαλούμενο και ως «επάγγελμα του μέλλοντος στον αθλητισμό». Ήδη οι πρώτοι απόφοιτοι του Ινστιτούτου συνεργάζονται με ομάδες Α και Β εθνικής σε Ελλάδα και Κύπρο, τις κορυφαιες ομαδες στο μπασκετ, καθως και ως αποκλειστικοί συνεργάτες στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η απορρόφηση των αποφοίτων μας σε ομάδες ξεπερνάει το 80% με την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες από τις περιπτώσεις επιτυχίας των αποφοίτων μας:

Κώστας Κολτσίδας (Ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου)
Γιώργος Μαντζιαρης (ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου)
Αχιλλέας Βάγγερ ( HUDL Βαρκελώνης)
Γιώργος Χριστοδούλου (Πάφος FC)
Πρεντραγκ Σομποτοβιτς (Άρης Θεσσαλονίκης)
Χάρης Τσελεμπόνης (Δόξα Δράμας)
Γιάννης Σακελλαρίου (ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακαδημίες)
Δημήτρης Μπρούσαλης (ακαδημίες ΠΑΟ)

Ο κύκλος σπουδών στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου με καθημερινά μαθήματα- σεμινάρια και με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών του αθλητισμού (προπονητές, αναλυτές, γυμναστές, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι) καθώς και πρακτική εξάσκηση σε ομάδες. Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης είναι αδειοδοτημενο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2114059540, 6907363485 ή μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 99, Αθήνα

Site: www.insa.gr

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep