Η Volterra κοντά στους πυρόπληκτους

Τα μέτρα ανακούφισης της Volterra για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Volterra ΑΕ, συγκλονισμένοι από τις απώλειες που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και με κυρίαρχο πάντα στόχο να βρίσκονται στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη, στηρίζουν έμπρακτα τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της ανατολικής και δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα,
για το σύνολο των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών και για τους δήμους Ραφήνας, Πικερμίου, Μαραθώνα και Μεγαρέων προσφέρεται πάγωμα οφειλών για τους επόμενους 2 μήνες.
ενώ για τους κατοίκους των ανωτέρω προαναφερόμενων Δήμων, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στις περιουσίες τους, προσφέρεται διαγραφή οφειλών (ανταγωνιστικό σκέλος χρεώσεων ενέργειας, για καταναλώσεις έως και 01/08/2018), καθώς και ευνοϊκές ρυθμίσεις τυχόν οφειλών για έως και 12 μήνες, ανάλογα με το ύψος της οφειλής.

Οι εν λόγω ενέργειες θα αφορούν σε πελάτες Χαμηλής Τάσης της εταιρείας (φυσικά και νομικά πρόσωπα), οι οποίοι θα χαρακτηριστούν από τις αρμόδιες αρχές ως πυρόπληκτοι και γενικώς ζημιωθέντες.

Τέλος, τα στελέχη της Volterra ΑΕ, θα βρίσκονται στη διάθεση όλων των δικαιούχων, στο 2130 88 3000, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία σχετικά με τις διαδικασίες που απορρέουν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλληλεγγύης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep