Logo
Print this page

Τέχνη για ασφαλές «σερφάρισμα»

Το ασφαλές «σερφάρισμα» των παιδιών στο διαδίκτυο μέσα από ένα θεατρικό έργο με την υποστηριξη της MY SERVICES.

Μεγάλη ανταπόκριση στους μαθητές του δήμου Γλυφάδας είχε η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο» που έγινε την Τετάρτη 9 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. Την Τετάρτη 9 Μαΐου όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη», για την δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το ρόλο της οικογένειας και τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και επιστημονικός υπεύθυνος των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναστασία Αργυροπούλου και ο Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία MY SERVICES.

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr