Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέχνη για ασφαλές «σερφάρισμα»

Το ασφαλές «σερφάρισμα» των παιδιών στο διαδίκτυο μέσα από ένα θεατρικό έργο με την υποστηριξη της MY SERVICES.

Μεγάλη ανταπόκριση στους μαθητές του δήμου Γλυφάδας είχε η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο» που έγινε την Τετάρτη 9 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. Την Τετάρτη 9 Μαΐου όλοι οι συντελεστές βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη», για την δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το ρόλο της οικογένειας και τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και επιστημονικός υπεύθυνος των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναστασία Αργυροπούλου και ο Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία MY SERVICES.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.