«Αντιμέτωποι με το φάντασμα της κατάθλιψης»

Ο ΠΣΑΠ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του σε Αυγενάκη - Μαυρωτά για τη νέα αναβολή της συζήτησης για επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων της Football League.

Την περασμένη Παρασκευή (15/1) η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων επρόκειτο να συζητήσει το αίτημα της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομάδικες προπονήσεις. Αυτό μετατέθηκε την Τρίτη 19/01, αλλά ούτε σήμερα πραγματοποιήθηκε οποιαδήποτε τέτοια κουβέντα. Αυτό οδήγησε τον ΠΣΑΠ στην απόφαση να στείλει νέα επιστολή σε Αυγενάκη και Μαυρωτά, εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό του.

Όπως έκανε γνωστό ο Σύνδεσμος:

«Ο ΠΣΑΠ με νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενακη και τον γγα κύριο Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την νέα αναβολή της συζήτησης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, του αιτήματος της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομάδικες προπονήσεις που αρχικά μετατέθηκε από την Παρασκευή 15/01 για σήμερα Τρίτη 19/01 και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ».

Μεταξύ άλλων στην επιστολή σημειώνεται: «Σας ζητούμε να ενεργήσετε ως προς τη διευθέτηση του δίκαιου αιτήματός μας, ώστε να επιστρέψουν αρχικά, οι ομάδες της Football League στις ομαδικές προπονήσεις και ύστερα να επιτραπεί η εκκίνηση του πρωταθλήματός της. Σας τονίζουμε, για άλλη μια φορά, πως πρέπει άμεσα να δώσετε λύση στους εκατοντάδες των ποδοσφαιριστών που πλέον πέρα από την καταστροφική ζημιά που έχουν υποστεί στην αθλητική και επαγγελματική τους υπόσταση, πολλοί από αυτούς έρχονται αντιμέτωποι και με το φάντασμα της κατάθλιψης».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep