Στατιστική απεικόνιση του αγώνα Παναχαϊκή - Τρίκαλα

Η στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης Παναχαϊκή - Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της Super League όπως την επεξεργάστηκε το InStat. 

O ποδοσφαιριστής με το Νο 10 ( Πέλκας) ξεκίνησε το παιχνίδι ως δεξί χαφ σε σύστημα 4-4-2 και μετά το 16’ λεπτό άλλαξε θέση και αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος σε σύστημα 4-2-3-1 μέχρι και το 87’  λεπτό και έγινε αλλαγή . 

 pan1

 

-    

 

pan2

-          Επιθετικές στημένες φάσεις: 4 για την Παναχαϊκή 0 κατέληξαν σε σουτ ενώ τα Τρίκαλα είχαν 11 με τις 5 από αυτές να καταλήγουν σε σουτ.

-          Συνδυασμοί από φάουλ :   1 απόπειρα από την Παναχαϊκή χωρίς να καταλήξει σε σουτ ενώ τα Τρίκαλα επιχείρησαν 6 συνδυασμούς από φάουλ με τα 2 να καταλήγουν σε σουτ .

-           Η Παναχαϊκή προσπάθησε 5 φορές να κάνει HighPressingσε οργανωμένη επίθεση των Τρικάλων χωρίς όμως να τα καταφέρει να κλέψει την μπάλα από την ομάδα των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν 9 φορές να κάνουν HighPressingσε οργανωμένη επίθεση της Παναχαϊκής και καταφεραν να κλέψουν την μπάλα 6 φορές .

-        

pan3

-          Ο Μουστακόπουλος είχε την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για την ομάδα της Παναχαϊκής , 100% επιτυχία σε όλα τα Challenges.

-          Ο Batrovicείχε την χαμηλότερη αποτελεσματικότητα για την ομάδα της Παναχαϊκής , 17% επιτυχία στα Challengesκαι 0% σε Dribbles , Tackles, airchallenges.

-         

pan4

-          Ο Πατάπης είχε το μεγαλύτερο αριθμό ανακτήσεων μπάλας στην ομάδα του.

-  pan5

-          Ο Αποστολόπουλος είχε τις περισσότερες πάσες στο τελευταίο 3ο του γηπέδου .

pan6

-          Ο Σκόνδρας είχε τα λιγότερα Challengesγια την ομάδα του, επίσης δεν είχε airchallengesκαι Tackles.

-        Παπαγεωργίου και Σταματής ήταν οι δύο επιθετικοί της ομάδας των Τρικάλων , Ο Σταματής είχε 40 % σε challengesκαι 56 % σε Airchallengesενώ ο Παπαγεωργίου είχε 33% σε Challenges και χωρίς επιτυχημένο airchallengesκαι με 2/1 Tackles . Συγκριτικά ο Σταματής είχε 42 challengesσυνολικά ενώ ο Παπαγεωργίου είχε μόνο 13 challengesσε όλο τον αγώνα .

pan7

-          Ο Αλμπάνης έκανε τις λιγότερες πάσες από την ομάδα των Τρικάλων συγκριτικά με όσους ξεκίνησαν στην αρχική σύνθεση. Ο Πέλκας έχασε μόνο μια πάσα συνολικά στο παιχνίδι και είχε 12/12 προωθημένες ενώ ο Αλμπάνης είχε μόλις 5/4 .

pan8

-          Ο μέσος όρος του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιούση είχε μόνο αυξητική πορεία καθώς ξεκίνησε με 175 InStatindexκαι έφτασε στα 220 InStatIndex. 

      Ο μέσος όρος του ποδοσφαιριστή των Τρικαλων, Σταματής είχε μόνο αυξητική πορεία καθώς ξεκίνησε με 156 InStatindex και έφτασε στα 214 InStatIndex.

 

 

pan9

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 10:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep