«Στον άερα SL2 και FL, αλήθειες ο Παλτόγλου»

Τις δύσκολες ώρες που περνούν οι ομάδες της FL και της Γ' εθνικής, σχολίασε ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σάκης Πανταζής, κάνοντας λόγο για ακατόρθωτη επανέναρξη. 

Το πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής σχολίασε ο πρόεδρος του Φωστήρα, Σάκης Πανταζής στον άερα του sportstonoto.gr. Μεταξύ άλλων, συμφώνησε με τις δηλώσεις του Παλτόγλου περί οικονομικής δυσχέριας των περισσότερων ομάδων των μικρότερων κατηγοριών, για την κάλυψη του υγεινομικού πρωτοκόλλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Πανταζή:

Για την επανέναρξη της Γ' εθνικής:

«Ακατόρθωτη είναι η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μερικοί μόνο παίκτες φωνάζουν γιατί θέλουν να πληρωθούν και αν δεν παίζουν φυσικά δεν θα πληρώνονται. Στον Φωστήρα όμως οι παίκτες μας έχουν συνείδηση της καταστάσεως και του κινδύνου της δημόσιας υγείας.  Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.  Όπως και οι περισσότεροι βέβαια ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της κατηγορίας.

Οι ομάδες δεν μπορούν με τίποτα να ακολουθήσουν  οικονομικά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν υπάρχει καν νύξη  από την Πολιτεία, την ΓΓΑ  και την  Περιφέρεια για να αναλάβουν αυτοί το κόστος των τεστ για τον κορονοϊό. Δεν έχουμε εισιτήρια φέτος, διαρκείας, χορηγούς, διαφημίσεις, δεν έχουμε τίποτα. Θέμα υπάρχει βέβαια και με τα γήπεδα και τα αποδυτήρια στα περισσότερα γήπεδα της χώρας μας. Τα τοπικά θα ακολουθήσουν την τύχη της Γ’ Εθνικής. Αν αρχίσει αυτή τότε θα συνεχιστούν και αυτά». 

Για τις δηλώσεις του Παλτόγλου:

«Στον αέρα κατ’ εμέ είναι τόσο η Souper League 2 όσο και η Football League. O Άρης Παλτόγλου είπε μεγάλες αλήθειες. Οι πιο πολλές ομάδες στην FL δεν έχουν την οικονομική δυνατότατα για τα μοριακά τεστ. Άλλα λένε στον ίδιο προσωπικά και άλλα δημόσια και στις τηλεδιασκέψεις. Τον Παπαδόπουλο της Καλλιθέας δεν τον γνωρίζω, δεν τον ξέρω καν, ούτε την οικονομική κατάσταση της ομάδας του.  Η αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη  ήταν ένα μεγάλο λάθος. Πιστεύω, συμφωνώ και εδώ με τον Παλτόγλου, πως το καλοκαίρι θα πάμε σε αναδιάρθρωση και σε μία νέα Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Σε βορρά και Νότο. Eιδικά αν δεν γίνει το πρωτάθλημα της FL. Το πρωτάθλημα της SL2 των 12 ΠΑΕ είναι μία μεγάλη αποτυχία…»

Για τον Φωστήρα και τους στόχους του:

«Στόχος του Φωστήρα είναι να πρωταγωνιστεί πάντα.  Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, ιστορία και με την βοήθεια πάντα που έχουμε από τον Δήμο – το γήπεδό μας έχει από τους καλύτερους χλοοτάπητες στην Ελλάδα –   και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό, στοχεύουμε να τον κρατάμε και να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Τώρα φυσικά και εμείς έχουμε σταματήσει  τις ομαδικές προπονήσεις και θέλουμε ένα μήνα προετοιμασίας για να ξεκινήσουμε ξανά αν μας πουν τους αγώνες».

Last modified onΚυριακή, 03 Ιανουάριος 2021 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep