«Να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές»

Το σχέδιο που ετοιμάζεται να ακολουθήσει η Ιταλία με εμβολιασμό επαγγελματιών ποδοσφαιριστών πρότεινε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Τον άμεσο εμβολιασμό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αναμένεται να αποφασίσει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδσία μετά από πιέσεις που άσκησε η Ένωση των πρώτων. Το ίδιο πρότεινε και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος όπως δήλωσε στο Metropolis 95,5, τονίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει μία λύση, χωρίς να παρακαμφθούν αυτοί που έχουν προτεραιότητα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Super League 2, Football League:

«Η ομοσπονδία της Ιταλίας σκέφτεται να εμβολιαστούν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το είπα κι εγώ την Τρίτη (29/12) στην άτυπη τηλεδιάσκεψη που είχα με τον κύριο Γραμμένο και τον κύριο Μπουτσικάρη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να το κάνουν και οι επαγγελματίες. Θα είναι πολύ πιο ασφαλές για να μπορούν να μπουν στα γήπεδα και να μην έχουμε σοβαρά θέματα.

Από τη στιγμή που οι ομάδες σηκώνουν ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος με τα τεστ, χωρίς να παρακάμψουμε κάποια προτεραιότητα, αν μπορεί να γίνει κι αυτό. Όταν έρθει η σειρά μας εννοείται. Μακάρι να πέσει στο τραπέζι της εκτελεστικής και να ευδοκιμήσει.

Πότε θα έχουμε κάποιο νέο;

«Τι να πω; Από το νέο έτος; Από εβδομάδα...».

Last modified onΤετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep