ΠΣΑΠ: «Εν μέρει δεκτό»

Ο ΠΣΑΠ σημείωσε ότι πρέπει και οι ομάδες της Football League να μπουν στο γήπεδο για να αποκατασταθεί η αδικία.

Για αίτημα που έγινε εν μέρει δεκτό έκανε λόγο ο ΠΣΑΠ. Στις συζητήσεις για την επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις η Football League δεν έπεσε στο τραπέζι, όμως το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών υπογράμμισε ότι η αδικία δεν έχει αποκατασταθεί εξ ολοκλήρου.

Αναλυτικά:

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δύο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το «πράσινο φως» μόνο στη Super League 2.

Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξ ολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν. Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση».

Last modified onΚυριακή, 13 Δεκέμβριος 2020 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep