«Όχι για διασκέδαση, για επιβίωση»

Το αιχμηρό post του Γιώργου Μπαντή για την «κατηφόρα» της τηλεόρασης την οποία συσχέτισε με τον κορονοϊό και τις μικρές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, αντέδρασε με αφορμή τις εκπομπές διασκέδασης που παρουσιάζει η τηλεόραση και συσχέτισε το γεγονός με τον κορονοϊό και τις μικρές κατηγορίες που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

«Σαββατόβραδο μέσα στην καρδιά της καραντίνας και η τηλεόραση συνεχίζει την... κατηφόρα. Δώσε διασκέδαση στον λαό. Με έναν γρήγορο υπολογισμό γιατί δεν αντεχόταν παραπάνω μπόρεσα να διακρίνω σε κλειστό χώρο περίπου 100 τετραγωνικών πάνω από 30 ανθρώπους και αν υπολογίσουμε όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, τότε το νούμερο τουλάχιστον διπλασιάζεται. 

Εμείς ακόμη περιμένουμε απάντηση για το αν θα παίξουμε σε ανοιχτό χώρο 7.140 τετραγωνικών μέτρων, μόλις 22 άνθρωποι και πάντα τηρώντας ένα πάρα πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, που έχει αποδείξει σε όλους την αποτελεσματικότητά του. Όχι για να διασκεδάσουμε, αλλά να επιβιώσουμε...».

Last modified onΚυριακή, 29 Νοέμβριος 2020 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep