Παρουσιάστηκε η Ολιστική Μελέτη

Ανάγκη να εκπονηθεί καθαρό και σταθερό φορμάτ διεξαγωγής πρωταθλημάτων για αρκετά χρόνια προβλέπει μεταξύ άλλων η Ολιστική Μελέτη.

Τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσίασε ο Λευτέρης Αυγενάκης την Τρίτη (17/11) στους αρμόδιους φορείς. Αυτή μεταξύ άλλων προβλέπει την ανάγκη εκπόνησης έως τον Ιούνιο του 2021 καθαρού και σταθερού φορμάτ διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για αρκετά χρόνια.

Το δελτίο Τύπου:

«Έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας μας τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Η Ολιστική Μελέτη είναι απόρροια της Διακήρυξης Προθέσεων, που συνυπέγραψαν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της UEFA, Aleksander Čeferin και ο Αντιπρόεδρος της FIFA, Greg Clarke στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Την παρουσίαση από πλευράς UEFA έκανε ο Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions και συμμετείχαν οι Μάριος Γεωργίου, UEFA National Associations Manager και Petr Fousek, FIFA & UEFA Independent Expert στην ΕΠΟ. Προσκεκλημένοι ήταν από πλευράς ΕΠΟ ο πρόεδρος Ευάγγελος Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης και ο αντιπρόεδρος Αστέριος Αντωνίου.

Από πλευράς Super League 1 o πρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και εκπρόσωποι από κάθε μία εκ των 14 ΠΑΕ – μελών της, από πλευράς Super League 2 ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής.

Επισυνάπτονται ενημερωτικό σημείωμα με τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης, καθώς και η εναρκτήρια ομιλία στην τηλεδιάσκεψη του κ. Αυγενάκη...

Εδώ η εισαγωγική ομιλία του Λ. Αυγενάκη

Εδώ τα κύρια σημεία της Ολιστικής Μελέτης

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep