«Μόνο κατήφεια προκαλεί...»

Πώς σχολίαζαν στον ΠΣΑΠ τη μετάθεση έναρξης της Super League 2.

Η Super League 2 επί προεδρίας Λεωνίδα Λεουτσάκου καταρρίπτει ιστορικό ρεκόρ αργοπορημένης σέντρας. Τα πλέι οφ και πλέι άουτ πρέπει να ολοκληρωθούν 16 Μαΐου, άρα οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα αυξηθούν κατά πολύ και θα επιβαρύνουν τους ποδοσφαιριστές. Όπως, χαρακτηριστικά, σχολίαζαν στον ΠΣΑΠ:

«Δυστυχώς η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 πήρε, ξανά, μετάθεση και παραμένει στην αβεβαιότητα 216 ημέρες μετά την 12η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η αναστολή της διεξαγωγής του. Η νέα αναβολή της σέντρας θα συμπιέσει το αγωνιστικό πρόγραμμα και για νιοστή φορά εκείνοι που καλούνται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες είναι οι ποδοσφαιριστές. Προφανώς ουδείς ενδιαφέρεται για την κατάστασή τους.

Απλά να υπενθυμίσουμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών που προπορεύονται της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA η αντίστοιχη δεύτερη κατηγορία έχει αρχίσει από καιρό και η σύγκριση μόνο κατήφεια προκαλεί. Μάλλον σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και αλλού δεν ξέρουν πώς να διοργανώνουν σωστά ένα πρωτάθλημα… ».

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep