Ο Ανδρέου στην Επισκοπή

Ο 23χρονος στόπερ, Γιάννης Ανδρέου, συμφώνησε με την Επισκοπή.

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Επισκοπή, που απέκτησε τον 23χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ, Γιάννη Ανδρέου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ανδρέου. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ ο οποίος έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας σε μια εξαιρετική ηλικία (23 χρονών) όντας ένας ποδοσφαιριστής που έχει προλάβει να αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες, ιδίως στη Football League (παλιά Β’ Εθνική). Ο Ανδρέου έχει γεννηθεί στις 8 Οκτωβρίου του 1997 και έχει ύψος 1.90μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από την Νίκαια Λάρισας αλλά, πολύ γρήγορα κίνησε το ενδιαφέρον του Τυρνάβου που τότε (2014-15) αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Το 2015 έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου παρέμεινε ως το 2017.

Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς αποχώρησε στο δεύτερο από τα τρία χρόνια συμβολαίου του και εντάχθηκε στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας (Β’ Εθνική). Το 2018 αποφάσισε να αγωνιστεί στον ΠΑΟ Κουφαλίων όπου έμεινε μόλις για 6 μήνες και τον Ιανουάριο του 2019 κατέβηκε νότια, στην Κρήτη για να παίξει στην ομάδα του Ηροδότου (Β’ Εθνική). Πέρυσι (2019-20) έπαιξε στον Μακεδονικό (Γ’ Εθνική).

Σημειωτέον ότι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει προλάβει να φορέσει την φανέλα της εθνικής στις ηλικιακές κατηγορίες Κ17-Κ18 ενώ συνάμα με το ποδόσφαιρο ολοκληρώνει σε λίγους μήνες την εκπαιδευτική του μόρφωση όπου αναμένεται να λάβει το πτυχίο του στη σχολή του Παιδαγωγικού (τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης).»

Ανδρέου: «Ξεκάθαροι στόχοι»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο υψηλόσωμος στόπερ τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που ήρθα σ’ ένα σωματείο που έχει θέσει ξεκάθαρους στόχους. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Επισκοπής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη καθώς και τον προπονητή κ. Γιάσμινκο Βέλιτς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας.»

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep