Logo
Print this page

«Ξεχωριστό αντίο»

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ξάνθης για την προσφορά του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Βασίλης Τοροσίδης κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και η Ξάνθη δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και να τονίσει ότι είναι τιμή της που συνείσφερε στην εξέλιξή του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από μία αξιοζήλευτη καριέρα, ήρθε η στιγμή για το ξεχωριστό αντίο σε ένα “δικό” μας παιδί. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος με περισσότερες από 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, στην ποδοσφαιρική του πορεία κατέκτησε πολλούς τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, με τους Συλλόγους των οποίων την φανέλα τίμησε.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη για την αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα μας, στα χρόνια που ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ανδρώθηκε και διακρίθηκε σ’ αυτό (2002-2007, 95 συμμετοχές/3 γκολ) και γενικά για την συνολική του παρουσία στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία.

Είναι τιμή μας, που συνεισφέραμε στην σημαντική εξέλιξη του καταξιωμένου και παλαίμαχου πλέον, ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε από καρδιάς μια εξίσου ανάλογη καριέρα σε ό,τι επιλέξει να κάνει».

Last modified onΤετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 22:00
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr