«Κατ' ουσία είμαστε άνεργοι»

Ανακοίνωση υπέρ της αναδιάρθρωσης από τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού.

Ευάλωτοι, ανασφάλιστοι και κατ' ουσία άνεργοι δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Οι Μελανόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση και τονίζουν ότι συμπαραστέκονται στις ενέργειες της διοίκησης για αναδιάρθρωση. Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι.

Στις δύσκολες αυτές εποχές τις οποίες βιώνουμε όλοι μας, με το θέμα του κορονοϊού Covid-19 να έχει πλήξει τόσο την υγεία όσο και την οικονομία της χώρας, βρισκόμαστε μάρτυρες μπροστά σε μία ακόμα πιθανή οικονομική κατάρρευση.

Όπως γνωρίζετε το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός αποτελούν ένα κομμάτι της οικονομίας, καθώς μέσω των επενδύσεων των Π.Α.Ε., των μετοχών αυτών καθώς και των προέδρων αυτών, πάνω από 1.500 άνθρωποι με τις οικογένειές τους εργάζονται και έχουν εισόδημα μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Ζώντας όμως μέσα στην αμφιβολία για την αναδιάρθρωση, η οποία από την πλειοψηφία των Π.Α.Ε. θεωρείται αναγκαία τόσο για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και για την οικονομική ευρωστία των ομάδων, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να βιώνουμε καταστάσεις δύσκολες και αισθανόμαστε ευάλωτοι αφού δεν μπορούμε να υπογράψουμε τα συμβόλαιά μας και φυσικά είμαστε ανασφάλιστοι και μετέωροι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Κατ’ ουσία κύριοι είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ.

Ως εκ’ τούτου δηλώνουμε συμπαραστάτες στις ενέργειες του προέδρου μας και του συλλόγου μας γενικώς και ευελπιστούμε να μπει ένα τέλος στην αγωνία όλων των ανθρώπων που ασχολούνται, εργάζονται και επενδύουν στο πιο όμορφο άθλημα στον κόσμο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Με τιμή
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ».

Last modified onΣάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2020 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep