Logo
Print this page

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Μετά την αποφοίτηση της 1ης Ιουλίου, του τρίτου χρόνου λειτουργίας του Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης , το Ινστιτούτο ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το νέο ακαδημαϊκό έτος. 

  Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης πιστοποιούνται στη χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων ανάλυσης όπως NAC, ONCE, Interplay , Instatscout, στη χρήση GPS(Field Wiz), χρήση συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων (VEO ,PIXIO) και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding , πανοραμική ανάλυση , autocrop.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης αρχές και τακτικές προπονητικής από διακεκριμένους προπονητές UEFA PRO και πρακτική εξάσκηση fitness και live coding σε παιχνίδια της Super League και Super League2 κάθε Σαββατοκύριακο.
Ήδη πολλές ομάδες της Super League σε Ελλάδα και Κύπρο όπως και το σύνολο των εθνικών ομάδων συνεργάζονται με τους αποφοίτους του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 211 4059540
Ώρες επικοινωνίας 11-5 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr