Sl2: Τα πρώτα "πιστόλια"

Το Fl News σας παρουσιάζει τον πίνακα των πρώτων σκόρερ της Super League 2.

Ούτε 21η αγωνιστική Super League 2, ούτε 24η αγωνιστική Football League λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/3). Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες και ως εκ τούτου δράση δεν υπάρχει.

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να καταγραφεί η "μάχη" που γίνεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στην πρώτη θέση συγκατοικούν αυτή τη στιγμή με έντεκα γκολ ο Αμερικανός Τζόζεφ Έφορντ του Εργοτέλη και ο Βραζιλιάνος Τόμας Μπεντινέλι του Απόλλωνα Σμύρνης. Βέβαια από τα έντεκα γκολ του Μπεντινέλι, τα πέντε είναι με εκτελέσεις πέναλτι, ενώ ο Έφορντ έχει σκοράρει με σουτ και τις έντεκα φορές. Μία φορά μάλιστα βρήκε δίχτυα περισσότερο από μία φορά, κόντρα στην Κέρκυρα οπότε και έκανε χατ τρικ.

Έφορντ και Μπεντινέλι ακολουθεί μια τριάδα με δέκα γκολ. Ο Ζαν Μπατίστ Λέο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάντι Κρίζμαν επίσης από την ομάδα της Ηπείρου και ο Γιάννης Λουκίνας του Πλατανιά. Ο Ζήσης Χατζηστραβός του Καραϊσκάκη και ο Μανώλης Ροβίθης του Εργοτέλη ακολουθούν με εννέα τέρματα. Ο δρόμος είναι μακρύς, καθώς υπάρχουν τα playoffs και τα playouts. Κορονοϊού επιτρέποντος, θα δούμε στο φινάλε της σεζόν ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

11
Τζόζεφ Έφορντ (Εργοτέλης)
Τομάς Μπεντινέλι (Απόλλων Σμύρνης)

10
Γιάννης Λουκίνας (Πλατανιάς)
Ζαν Μπατίστ Λέο (ΠΑΣ Γιάννινα)
Σάντι Κρίζμαν (ΠΑΣ Γιάννινα)

9
Ζήσης Χατζηστραβός (Καραϊσκάκης)
Μανώλης Ροβίθης (Εργοτέλης)

8
Λεωνίδας Κυβελίδης (Καραϊσκάκης)
Μάρκο Μαρκόβσκι (Απόλλων Σμύρνης)
Γιώργος Παμλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

Last modified onΠαρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 09:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep