Συνεχίζουν ΠΑΣ, Τρίκαλα και Καλαμάτα

Από τις ομάδες της Super League 2 και της Football League, ΠΑΣ, Τρίκαλα και Καλαμάτα συνεχίζουν στο Κύπελλο.

Μετά τον αποκλεισμό της Παναχαϊκής από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζουμε πλέον και τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας. Μόνο μία ομάδα της Super League 2 κατάφερε να εξασφαλίσει πρόκριση, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ... ψηλά τη σημαία κράτησαν δύο ομάδες της Football League. Τα Τρίκαλα, που απέκλεισαν τον Εργοτέλη, και η Καλαμάρα που πέταξε εκτός την ΑΕΛ. Οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι Ξάνθη, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αστέρας και Λαμία.

Στην 6η φάση συμμετέχουν οι 11 ομάδες που προκρίθηκαν από την 5η φάση και οι 5 πρώτες ομάδες (θέσεις 1-5) του βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 της SL. Σχηματίζονται δυο γκρουπ δυναμικότητας.

Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, Πανιώνιο, Λαμία και Παναθηναϊκό. Το δεύτερο γκρουπ από Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Αστέρα, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα και Τρίκαλα. Σχηματίζονται 8 ζευγάρια μετά από κλήρωση και προκύπτουν 8 νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί.

Last modified onΠέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep