Logo
Print this page

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους

Ο 70χρονος που οδήγησε στον θάνατο τον Νίκο Τριγλιανό στο γήπεδο Καλαμαριάς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Στην Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογήθηκε ο 70χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του συνομίληκού του, Νίκου Τριγλιανού στο παιχνίδι της Κυριακής (29/09) μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και των Χανίων. Είχε προηγηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο του Τριγλιανού και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Μαζί του πέθανα κι εγώ». Ανέφερε ακόμα ότι είχε προηγηθεί λογομαχία του θύματος με κάποιους άλλους φίλους του Απόλλωνα στην κερκίδα σχετικά με τα τεκταινόμενα στους «κοκκινόμαυρους», τον οποίων οποίων υπήρξε στο παρελθόν μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων, ο 70χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Χάρη Βεργούλη δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr