Logo
Print this page

Η τραγωδία στην Καλαμαριά (video)

Το σοκαριστικό video από τη θανάσιμη πτώση φιλάθλου στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Η πρεμιέρα της Super League 2 βάφτηκε με αίμα. Ο διαπληκτισμός για... πολιτικά δύο 70χρονων είχε ως αποτέλεσμα τη θανάσιμη πτώση του Νίκου Τριγλιανού από τις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς.

Η ιστοσελίδα «flashnews.gr», έφερε στο φως της δημοσιότητας το video στο οποίο φαίνεται καρέ - καρέ πώς ξεκίνησε η λογομαχία, όπως και η απώθηση που δέχτηκε ο Τριγλιανός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα 29-09-2019 κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου - Π.Α.Ε. Α.Ο. Κισσαμικός Χανίων, 70χρονος ημεδαπός έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συνομήλικο συνοπαδό του, εντός κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει, να τραυματισθεί στο κεφάλι και να καταλήξει συνεπεία του τραύματος.

Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Media

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 09:54
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr