Logo
Print this page

Αλληλέγγυοι στους ανασφάλιστους

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στους ανασφάλιστους της Super League 2 και της Football League.

Ο θεσμός του Κυπέλλου συνεχίζεται την προσεχή εβδομάδα με τη συμμετοχή και των ομάδων της Super League 2. Σύμφωνα, πάντως, με τον ΠΣΑΠ τόσο οι ποδοσφαιριστές της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, όσο και αυτοί της Football League παραμένουν ανασφάλιστοι. Η αντίδραση του συνδικαλιστικού οργάνου; Ένα λεπτό χωρίς ποδόσφαιρο σε όλα τα ματς της μεγάλης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, σε όλα τα παιχνίδια της Super League 1 οι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν το πρώτο λεπτό. Με την κίνηση αυτή θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι συμπαραστέκονται, αν και θα περίμενε κανείς πιο δυναμικές αντιδράσεις. Σημειωτέον, ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος υποστηρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές της Football League είναι ασφαλισμένοι από τις 13 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση:

«Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα. Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο».

Last modified onΣάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 18:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr