Logo
Print this page

Αυγενάκης: «Σιχαίνομαι τα παρασκήνια»

O Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι σιχαίνεται τα παρασκήνια και ευχήθηκε το πρωτάθλημα της Football League να έχει μια καθαρή οσμή για την κοινωνία και τους φιλάθλους.

Παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League την Τετάρτη (04/09). Αν και έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι θα βοηθήσει όπου μπορεί, υπογράμμισε ότι σιχαίνεται τα παρασκήνια και ευχήθηκε το νέο πρωτάθλημα να έχει μία καθαρή οσμή για την κοινωνία και τους φιλάθλους. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο με γρήγορες μπαλιές. Είμαι άνθρωπος του αποτελέσματος. Θα μπω μπροστά όπου χρειαστεί για να σας βοηθήσω. Σιχαίνομαι τα παρασκήνια. Και έχει πολλά το ποδόσφαιρο. Να δώσουμε όλοι φως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να έχει μια καθαρή οσμή για την κοινωνία και τους φιλάθλους.

Πολύς κόσμος θέλει να έρθει κοντά, αλλά αποτρέπεται από διάφορες καταστάσεις. Πρέπει να νιώσει κάθε οικογένεια ότι έχει θέση στα γήπεδα σε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο υπόθεση δική μας, αλλά όλων. Και των ΜΜΕ και όσων έχουν δημόσιο λόγο. Να επενδύσουμε στην καθαρότητα και στην υγεία, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στον πάτο και δεν ξέρω αν έχει πιο κάτω.

Πρέπει να αντλήσουμε χρήματα από την αγορά και να δημιουργήσουμε καθαρές σχέσεις με χορηγίες ή όποιο άλλο τρόπο θέλετε. Έχουμε πάρει ήδη πρωτοβουλίες για τη βία και την ασφάλεια για να φτιάξουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου».

Αναφέρθηκε, επίσης, στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» που προβλέπει έργα 100 εκατ. ευρώ με σκοπό την ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων:

«Έχουμε ένα κονδύλι 100 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Κι εσείς να κάνετε επαφές με τους ιδιοκτήτες τους, να γίνουν μελέτες, ώστε να είναι οι εγκαταστάσεις και σύγχρονες και νόμιμες. Να έχουμε καλύτερα γήπεδα με ασφάλεια. Εγώ δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντί σας. Ξεκινάμε από τώρα μία σχέση».

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 18:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr