Logo
Print this page

«Επιθετικός Απόλλων»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Θέμα χρόνου είναι να βρει χημεία ο Απόλλων Σμύρνης όπως δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό όλων, στάθηκε στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια και επανέλαβε: «Το στυλ μας είναι επιθετικό ποδόσφαιρο, γιατί ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να βγούμε πρώτοι».

Αρχικά σχολίασε για την έως τώρα προετοιμασία:

«Είναι θετικό ότι έχουμε πολύ λίγα προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να είναι όλοι υγιείς. Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό όλων και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους. Δουλεύουν πάρα πολύ και αυτό θα μας βγει στο πρωτάθλημα».

Για το φιλικό με τον Πανδραμαϊκό:

«Ήταν μια δυνατή προπόνηση με έναν αντίπαλο που ήταν πολύ πίσω, κάτι που θα συναντήσουμε πολύ στο πρωτάθλημα. Μας λείπει η φρεσκάδα μπροστά και το καθαρό μυαλό λόγω κούρασης, η ταχύτητα στην εκτέλεση και στη σκέψη. Αυτά θα έρθουν σιγά σιγά. Μου άρεσε η διάθεση των παιδιών. Όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε και πιο πολύ όρεξη, γιατί υπήρχε αρκετή ζέστη στο πρώτο ημίχρονο.

Βγάλαμε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση. Σχεδόν δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Δεχτήκαμε μόνο ένα σουτ, αλλά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το στυλ του Απόλλωνα:

«Το στυλ μας είναι επιθετικό ποδόσφαιρο, γιατί ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να βγούμε πρώτοι. Να χτίζουμε παιχνίδι από πίσω, να παίζουμε γρήγορα και στη μετάβαση, αλλά και να διασπάμε εύκολα οργανωμένες άμυνες. Κυρίως, όμως είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο».

Πόσο δύσκολο είναι να «δέσει»:

«Αυτό το έχουμε στο μυαλό μας. Επειδή, όμως το κλίμα είναι πολύ καλό και στα αποδυτήρια όλοι συνεργάζονται πάρα πολύ καλά έχουμε χρόνο, αρκετά φιλικά και προπονήσεις να δεθούν όλοι. Υπάρχει διάθεση και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χημεία και οι νέοι παίκτες να γνωριστούν καλύτερα για τον τρόπο παιχνιδιού και για να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε».

Ποιο θα είναι το δυνατό σημείο του Απόλλωνα:

«Πάντα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό το πρώτο πράγμα είναι τα αποδυτήρια. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε. Με τη δουλειά που κάνουμε, το επιθετικό ποδόσφαιρο, τη ποιότητα που βγάζουμε σε όλες τις γραμμές και με τη βελτίωση, θα έχουμε και αρκετά γκολ».

Θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας στον πάγκο στη Super League 1;

«Αυτός είναι ο στόχος. Γι' αυτό έχω έρθει και γι' αυτό είμαι εδώ».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:08
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr